Cozze Pizzaovn bord

Find det billigste Cozze bord til din Pizzaovn

Et Cozze pizzaovn bord er idéelt til dig, der har en Cozze pizzaovn, men ikke noget oplagt sted at stille ovnen.

Med dette bord får du i sandhed kastet et professionelt look over dine pizza-kundskaber, når du først går i sving. Ud over looket giver bordet dig selvfølgelig også en komfortabel arbejdsstation at bage dine pizzaer ved. Her kan du have alle de nødvendige redskaber inden for umiddelbar rækkevidde.

På siden her går vi i dybden med pizzaovns-bordet fra Cozze. Vi giver dig et komplet overblik over hvad du kan bruge pizzaovns-bordet til, og hvordan det anvendes. Så kan du finde ud af, om det er noget for dig.

Cozze pizzaovn bordet giver et sikkert underlag til pizzaovnen

En Cozze pizzaovn er en pizzaovn til udendørs brug. Og så snart de fleste danskere bevæger sig udenfor, så opstår der en mangel på overflader at stille ting som udendørs ovne på.

Faktisk kommer denne mangel til udtryk i en uheldig vane, som et ukendt antal danske pizzaovns-entusiaster har ladet snige sig ind. Denne uheldige vane består i, at pizzaovnen får sin faste plads i et hjørne på et udebord af træ. Det er ikke særlig smart, da ovnen bliver meget varm under brug, og risikerer at afsætte mørke mærker på træet. Det er heller ikke utænkeligt, at det kan være forbundet med en betydelig brandfare at stille sin Cozze pizzaovn på et træbord.

Med pizzaovns-bordet fra Cozze får du et sikkert underlag til din pizzaovn, når den er i brug. Bordets overflade (og sider) består af zinkbelagt og pulverlakeret matsort stål. Det gør bordet sikkert at bruge sammen med Cozzes pizzaovn. Derudover sikrer det også en god kontinuitet i stilen mellem bordet og pizzaovnen, da begges overflader er af samme materiale og farve. Størrelsen på bordets overflade (60 x 60 cm.) sikrer også, at du både kan bruge bordet til Cozzes store såvel som lille pizzaovn. Og med en højde på 80,5 cm. får du løftet pizzaovnen godt i vejret, så du ikke skal gå og krumme dig sammen, eller stå på tærer, når du skal til pizzaen.

Cozze Udebord til Pizzaovn

Cozze Pizzaovn Bord
Dimensioner og specifikationer

Ekstra features ved Cozzes pizzaovn bord

Cozzes pizzaovn bord kommer selvfølgelig med mere end blot en overflade, som du kan stille din pizzaovn på. Lad os nævne 3 udvalgte funktioner ved bordet, som du bliver glad for.

Cozze pizzaovn bord har et lækkert udtræksbord i FSC-certificeret træ.

Når du har trukket pizzaen ud af ovnen, og ikke ved hvor du lige skal stille den, så er det lækkert med lidt ekstra bordplads i en fart. Udtræksbordet, som du finder lige under pizzaovns-bordets øverste flade, måler 43 x 35 cm., og passer dermed perfekt til pizzaer af den mindre størrelse. Om du vil lægge den friskbagte pizza på udtræksbordet, eller om det skal være den næste, der skal ind, bestemmer du selv.

Udtræksbordet er hårdt, og kan nemt fungere som skærebræt. Du kan altså udskære den færdige pizza direkte på udtræksbordet, hvis du ønsker det. Aldrig har det været så nemt og ligetil at være pizzamester.

Udtræksbordet er desuden i FSC-ceritificeret træ. FSC-certificeringen betyder, at træet til udtræksbordet er udvundet gennem ansvarlig skovdrift. Du kan læse mere om FSC-mærkningsordningen her.

Hav redskaberne lige ved hånden med gourmetstænger med S-kroge.

Når du laver pizzaer i Cozzes pizzaovn, så er der flere forskellige redskaber, som du skal jonglere rundt med. Varmehandsker, pizzaspader, pizzahjul, termometre… ja, faktisk er det kun fantastien, der sætter grænser for hvor kreativ du kan blive i din pizzabagning. Og med kreativiteten følger der altså bare redskaber, der skal hjælpe dig videre.

Med Cozze pizzaovn bordet har du mulighed for at hænge alle dine redskaber op på S-kroge monteret på gourmetstængerne, som du finder på begge af bordets sider. Gourmetstængerne samt krogene er oven i købet i rustfrit stål, så de bevarer deres flotte, glanslook hele sæsonen. 

Bliv en uafhængig pizzabager, når de rette redskaber aldrig er mere end en håndsrækning væk. Fik vi sagt, at disse gourmetstænger også får dig til at se særdeles professionel ud?

En margarita pizza bagt i en pizzaovn

Cozze pizzaovn bordet kommer på hjul

Med Cozze pizzaovn bordet på hjul slipper du for at være afkoblet resten af selskabet, mens du bager pizzaerne. Nu kan du nemlig nemt helt selv bestemme hvor pizzaovnen skal stå, når pizzaerne skal tilberedes.

Og du skal heller ikke være bange for, at bordet skrider rundt omkring mens ovnen er i gang. Hjulene kan nemlig bremses, når du har fundet det rette sted at tilberede pizzaerne. Så bliver bordet stående stabilt hvor du vil have det.

Du skal dig være opmærksom på, at det kan være forbundet med betydelige sikkerhedsrisici at rulle rundt med Cozze pizzaovn bordet, mens pizzaovnen er varm. Bordet skal altid låses under anvendelse af pizzaovnen, og det skal stå på en plan flade. Det er din opgave at være ansvarlig og opmærksom i omgangen med pizzaovnen på pizzabordet.

Hos Bedste-pizzaovn.dk ELSKER vi pizza! Derfor er denne side dedikeret til, at hjælpe dig med, at skaffe den bedste pris på den bedste pizzaovn 🍕 Vi har samtidig også et ønske om, at kunne inspirerer og komme med tips og tricks til alt omkring den skønne pizzaverden.

Har du nogle spørgsmål, ønsker eller andet er du velkommen på: Info@bedste-pizzaovn.dk

Copyrighted.com Registered & Protected
Copyright © 2024 | All Right Reserved
Your rating: none
Rating: 5 - 1 vote