Cozze pizzaovn – Lækker pizza på ingen tid

Cozze Pizzaovn er både prisvenlig og af høj kvalitet!

Elsker du at lave mad? Og har du altid drømt om at kunne lave dine egne lækre pizzaer med den helt rigtige, autentiske og ekstra sprøde bund? Så er en Cozze pizzaovn helt sikkert noget for dig! En pizzaovn til udendørs bagning er hurtigt klar til brug, nem at betjene og din garanti for velsmagende pizzaer.

Selvom du har begrænset eller ingen erfaring har med pizza, pizzaovne – eller med at stå i køkkenet i det hele taget, så er Cozze Pizzaovn det perfekte valg – og et som vil høste mange roser fra familie og venner, når først du ruller dig ud. Læs mere her om, hvad der gør Cozze pizzaovne så specielle, og hvordan du kan bruge dem til at lave perfekte pizza og andre lækre retter.

Cozze Pizzaovn 13"
Cozze Pizzaovn 13

Nem og let pizzaovn!

5/5
Cozze Pizzaovn 17"
Cozze Pizzaovn 17

Perfekt til den store familie!

5/5

Cozze Pizzaovn 13"

Cozze Pizzaovn 13

En pizzaovn på 13” er den smarte måde at komme i gang med at lave lækre, autentiske og ikke mindst sprøde pizzaer derhjemme. De fleste har prøvet at lave pizzaer derhjemme – enten med en dej lavet fra bunden eller med den nemme løsning fra supermarkedet, som blot skal rulles ud og pyntes. Derefter bages pizzaen i en almindelig ovn med blandede resultater til følge. Nogle har også været ude og investere i en pizzasten, som lægges oven på bagepladen, men selv der er der ingen garanti for et godt resultat.

Det skal være slut nu. Med en 13” pizzaovn fra Cozze kommer du godt i gang – og hæver dit ambitionsniveau betydeligt. Du kan nemlig lave ægte stenovnspizzaer både nemt og hurtigt uden nogen videre erfaring. Det kræver blot, at du kan bakse en pizza sammen og tænde for gassen.

En pizzaovn i 13” måler 53x53x29 cm og har en stor åbning, så det er nemt at få pizza ind og ud af ovnen – ikke mindst, hvis du også har investeret i en pizzaspade dertil. Ovnen gør det muligt at lave pizzaer med en diameter på op til 34 cm – en super fin størrelse til en almindelig familie eller en hyggelig aften med vennerne.

Pizzaovnen på 13” har en gas-brænder på 5kW, som sammen med pizzastenen medvirker til at give de sprøde pizzaer. Ovnen fås også i en variant med indbygget termometer, hvor du på toppen af ovnen kan aflæse den aktuelle temperatur. Dermed kan du endnu bedre følge med i, hvor varm ovnen er og sikre, at du rammer den helt rigtige temperatur.

Standardudgaven af pizzaovnen på 13” har en vejledende udsalgspris på 1.799 kr. – dertil kommer så gasregulator og gas. Skal du have den med termometer indbygget, så er prisen 1.999 kr.

Specifikationer

Prissammenligning

priserne opdateres løbende.

Cozze Pizzaovn 17"

Cozze Pizzaovn 17

Hvis du virkelig vil gå all-in, så skal du have fat i topmodellen Cozze pizzaovn 17”. Udover lækre pizzaer, så får du med den store model mulighed for at lave bl.a. calzone, fladbrød, pita eller ovenikøbet stege en lækker bøf på en støbejernspande.

Cozze Pizzaovn 17” måler 60,5×60,5×30,5 cm – altså en anelse større end 13” modellen. Til gengæld får man her en endnu større åbning og mulighed for at lave pizzaer helt op til 42 cm i diameter eller flere små på samme tid. 

Pizzaovnen på 17” har indbygget gas-brænder på hele 8kW, som giver pizzaen en flot og kontrolleret afbagning. Du skal blot sørge for at tilkøbe gas og regulator, som passer til dit behov.

Standardudgaven af pizzaovnen på 17” har en vejledende udsalgspris på 2.799 kr. – dertil kommer så gasregulator og gas. Skal du have den med termometer indbygget, så er prisen 2.999 kr.

Specifikationer

Prissammenligning

priserne opdateres løbende.

Hvor fungerer en Cozze pizzaovn?

Pizzaovne kører på gas og har indbygget brænder, der sammen med den indbyggede pizzasten er hemmeligheden bag de bedste og meste sprøde pizzaer du nogensinde har smagt. Cozze Pizza er nemlig blandt de absolut bedste på området, og du vil bestemt ikke blive skuffet. Når først du har prøvet dem er der ingen vej tilbage!

Cozze pizzaovne fås i to størrelser – 13” og 17” – og begge størrelser fås hhv. med og uden termometer. De kompakte pizzaovne er lette at have med på farten, så du er ikke begrænset til at have dem stående derhjemme, når bare du husker at have gas med. Nedenfor kan du læse mere om Cozzes forskellige modeller af pizzaovne.

Sådan laver du den perfekte pizza i en pizzaovnen

Det er ikke svært at lave lækre pizzaer – og andre lækre retter – i en pizzaovn. Hvis du vil imponere familie og venner med sprøde og perfekte pizzaer skal du blot anvende følgende, simple fremgangsmåde:

  1. Forvarm ovnen i 20 min
  2. Når ovnen er varmet op til den maksimale temperatur skrues ned til medium varme
  3. Sæt din pizza i ovnen og lad den bage
  4. Roter pizzaen 90 grader efter 30 sekunder og gentag til pizzaen er drejet en omgang
  5. Tag pizzaen ud af ovnen og nyd den mens den er varm og sprød

Du har nu lavet den perfekte pizza efter bare 2 minutter i ovnen – det er da nemt! 

Pizzaen smager helt sikkert af mere, men før du laver den næste pizza i din pizzaovn, så husk at skrue ovnen op på makstemperatur igen og lad den varme et par minutter først.

De fleste har deres egen favoritpizza, men måske du får lyst til at eksperimentere med pizzaovnen og finder på nye lækre varianter? Alternativt kan du besøge Cozze-pizza.com, hvor du finder masser af opskrifter og tips eller følge med på #cozzepizza på Instagram for endnu mere inspiration.

Cozze Pizzaovn 17

Hvad kan man ellers bruge en pizzaovn til?

Har du købt eller overvejer du at købe den store model Cozze pizzaovn 17”, så kan vi glæde dig med, at den ikke er begrænset til kun at lave lækre pizzaer i. Du kan nemlig sagtens også lave en dejlig calzone, luftige pitabrød eller sågar en saftig bøf. Derudover kan du naturligvis grille fiske, kylling eller større stykker kød på støbejernspanden fra Cozze – kun fantasien og vovemodet sætter grænser.

Husk også tilbehøret til din pizzaovn

Der findes naturligvis et væld af lækkert tilbehør til Cozzes pizzaovne, som du kan tilkøbe for at forbedre oplevelsen. Du kan f.eks. købe både pizzaspade, støbejernspander, serveringsbræt, pizzaskærer og meget andet i samme lækre kvalitet som pizzaovnene. Desuden fås overtræk til såvel pizzaovn, bord og gasflaske, så det ikke får unødigt slid, når det står udendørs. Man kan sammenligne det lidt med at være grillentusiast. 

Den bedste pizzaovn!

Cozze pizzaovnen er den, der sikrer, at du ender med at fremstille de mest lækre og velsmagende pizzaer, som der langt overgår, hvad konventionelle ovne kan klare.

Det bliver tydeligt at smage forskellen, om du har brugt en pizzaovn eller ej, når du først tager en frisk og duftende pizza ud fra denne ovn, og du vil for fremtiden udelukkende bruge pizzaovnen fra Cozze til at lave din pizza med.

Cozze produkterne skaber den perfekte pizza og mere til.

Ved at investere i udvalget af Cozze-produkter her, vil du virkelig opleve en gevaldig forskel med at lave din pizza og mere til, og desto flere produkter fra Cozze, som du supplerer din pizzalavning med videre med, desto bedre kommer helhedsoplevelsen til at blive.

Alle redskaberne er skabt med henblik på at lave de allerbedste retter, som du kan få ud af en pizzaovn, og du vil opleve, hvordan disse elementer ikke alene passer sammen, men de er også uundværlige for hinanden.

Cozze bæretaske til pizzaovn

Skal du have din Cozze pizzaovn med på farten, en tur på stranden, i sommerhuset eller lignende, så er en bæretaske til pizzaovnen et must. Med den kan du nemt bære din pizzaovn og samtidig beskytte den fra ridser og skrammer under transporten. Derudover er den naturligvis også handy, hvis pizzaovnen skal pakkes væk henover vinteren.

Bæretasken er fremstillet i UV-bestandigt materiale, hvilket betyder, at den bedre kan holde til solens stråler og ikke falmer eller svækkes i stoffet. Bæretasken måler 55,7 x 54,6 x 28,2 cm, hvilket passer perfekt til Cozze pizzaovn 13”. I bunden af tasken er der huller som passer med pizzaovnens ben.

Priserne for Cozze bæretaske til pizzaovn ligger typisk på 150-200 kr.

Prissammenligning

priserne opdateres løbende.

Cozze pizzaovn betræk - 13"

For at passe godt på din Cozze pizzaovn 13” er det naturligvis vigtigt, at du får investeret i et betræk. Betrækket beskytter pizzaovnen mod det omskiftelige danske vejr med rigelige mængder af både sol, regn og vind. Derudover slipper du for, at din pizzaovn dækkes af spindelvæv, visne blade, insekter, fuglemøg mm. 

Overtrækket er lavet i UV-bestandigt og ikke mindst regntæt materiale – med andre ord er det perfekt til vores breddegrader her i lille Danmark. Med et betræk forlænger du levetiden på din Cozze pizzaovn – og når du nu alligevel har taget et kvalitetsbevidst valg om at købe en ordentlig pizzaovn – hvorfor så ikke passe godt på den?

Betrækket måler 53,0 x 53,0 x 27,0 cm, så det passer til Cozze pizzaovn på 13” – den lille af de to populære pizzaovne. Det sorte betræk bærer i øvrigt Cozze pizzas letgenkendelige logo. 

Den vejledende udsalgspris er 249 kr.

Prissammenligning

priserne opdateres løbende.

Cozze pizzaovn betræk - 17"

Har du købt Cozzes store pizzaovn på 17”, så skal den naturligvis også passes godt på. Heldigvis behøver du ikke lede længe efter et betræk der passer til, for det har Cozze pizza nemlig selv produceret. Betrækket er det perfekte værn mod det foranderlige danske vejr, som vi alle sammen ved er kendetegnet ved lige del sol, regn og vind. Desuden slipper du, at ovnen bliver smurt ind i fuglelort, dækket af spindelvæv, insekter eller andet. 

Med det sorte overtræk til 17″ pizzaovn giver du ekstra beskyttelse til din kostbare investering, som vi forestiller os, at du allerede er meget glad for. Hvorfor så risikere, at den bliver smudset, ruster eller andet? Din pizzaovn fortjener at blive passet godt på – præcis som det gælder en havegrill, græsslåmaskine eller andre dyre anskaffelser til udendørs brug. Heldigvis er betrækket både UV-bestandigt og regntæt.

Betrækket har målene 61,5 x 61,5 x 28,5 cm og passer som nævnt til Cozzes pizzaov på 17” – den store udgave af deres pizzaovne.

Den vejledende udsalgspris er 299 kr.

Prissammenligning

priserne opdateres løbende.

Cozze Pizzahjul

Når du rigtigt folder dig ud med din pizzaovn og laver velduftende, sprøde og lækre pizzaer, så skal de naturligvis også skæres ud, så de er nemmere at spise. Og der ser det bare lige lidt mere prof ud, hvis du har et ordentligt pizzahjul til at klare den opgave.

Med det 10 cm store skærehjul, skærer du nemt igennem et tykt lag fyld, så det gør ikke noget, hvis du har mange forskellige favoritingredienser. Pizzahjulet fra Cozze er med softgrip, så du har et solidt tag om det, når du skal skære dine pizzaer. Derudover er det LFGB-godkendt til fødevarer.

Vejledende udsalgspris for pizzahjulet er 149 kr. 

Prissammenligning

priserne opdateres løbende.

Cozze stålbørste

En af hemmelighederne bag de lækre, sprøde pizzaer, man kan lave i en pizzaovn, er pizzastenen. Derfor er grundig rengøring og rensning af pizzastenen naturligvis vigtig for at få et godt resultat hver gang. Og her kommer Cozze stålbørsten ind i billedet. Den rustfri stålbørste med skraber i enden er et nødvendigt redskab til afrensning af pizzasten, da du på den måde holder overfladerne appetitlige. 

Børsten er udført i FSC-certificeret træ med børster i rustfri stål. Den er desuden forsynet med en smart læderstrop til ophængning, så du slipper for, at den ligger og flyder et sted. Stålbørsten kan også anvendes som tilbehør til grill og lignende. 

Stålbørsten måler 60 x 4,5 cm – selve børsten udgør 25 cm. Stålbørsten er et uundværligt tilbehør til din pizzaovn.

Den elegante Cozze stålbørste har en vejledende udsalgspris på 169 kr.

Prissammenligning

priserne opdateres løbende.

Cozze pizzaspade 30 x 30 cm

Når der skal bages lækre pizzaer i din Cozze pizzaovn, så er en pizzaspade noget nær uundværlig. Med en pizzaspade er du sikker på, at din pizza ikke knækker, når den skal ind og ud af ovnen. Pizzaspaden er perforeret, hvilket betyder, at størstedelen af melet drysser gennem spaden inden bagning i ovnen. Melet undgår derfor at brænde fast i ovnen, og resultatet er mindre røg og mindre behov for rengøring. Sidst – men absolut ikke mindst – så er dette medvirkende til den perfekte, sprøde pizza vi alle går og drømmer om.

Pizzespaden er udført i rustfrit 304 stål med softgreb og har desuden en læderstrop til ophængning på siden af din pizzaovn eller udebordet til pizzaovnen. Ligesom Cozzes andet tilbehør til pizzaovn, er pizzaspaden LFGB-fødevaregodkendt, hvilket betyder, at man ikke risikerer, at materialerne smitter af på maden og ender i vores kroppe – et kæmpe plus!

Den lille pizzaspade måler 30 x 30 x 66 cm og er således perfekt til den lille Cozze pizzaovn på 13”.

Den lille pizzaspade på 30 x 30 cm har en vejledende udsalgspris på 319 kr.

Prissammenligning

priserne opdateres løbende.

Cozze pizzaspade 40 x 35 cm

Har du købt den store pizzaovn i 17”, så findes der selvfølgelig også en pizzaspade, der passer til. En pizzaspade er uundværlig, når der skal jongleres med lækre, hjemmelavede pizzaer, og du ikke vil risikere, at de knækker eller du taber dem undervejs, når de skal ind og ud af ovnen. 

Pizzaspaden er forsynet med huller rundt omkring, hvilket sikrer, at det meste af melet drysser af pizzaen inden den skal i ovnen. Dermed undgår du, at melet brænder fast i ovnen, og der kommer desuden mindre røg, mindre rengøring og vigtigst af alt, så er dette medvirkende til, at du kan lave en masse lækre, sprøde pizzaer.

Den store pizzaspade er som sin lillebror lavet i rustfrit 304 stål med softgreb og har ligeledes en læderstrop, så du kan hænge den op, når den ikke er i brug. Pizzaspaden er LFGB-fødevaregodkendt, så du ikke risikerer negativ indvirkning på din mad og din krop.

Cozzes store pizzaspade på 40 x 35 cm har en vejledende udsalgspris på 369 kr.

Prissammenligning

priserne opdateres løbende.

Cozze støbejernspande

En pizzaovn er ikke kun velegnet, hvis du vil lave lækre, sprøde pizzaer. Med den kan du nemlig også tilberede kød, fisk, grøntsager og meget mere. Du får dog brug for en Cozze støbejernspande, som er det perfekte tilbehør til opgaven. 

Støbejernspanden er vendbar og har således både en glat og en rillet bund, så den kan tilpasses til formålet. Den har et unikt håndtag, som kan tages af, og som samtidig føles komfortabelt under madlavningen. Pandens mål er 33 x 16,5 x 2 cm, og den har en indvendig højde på 1 cm. 

Med i pakken følger også en bordskåner/et serveringsbræt i bøgetræ, som er FSC-certificeret. Bordskåneren måler 36 x 20 cm.

Den vejledende udsalgspris for Cozze støbejernspanden er 269 kr.

Prissammenligning

priserne opdateres løbende.

Hos Bedste-pizzaovn.dk ELSKER vi pizza! Derfor er denne side dedikeret til, at hjælpe dig med, at skaffe den bedste pris på den bedste pizzaovn 🍕 Vi har samtidig også et ønske om, at kunne inspirerer og komme med tips og tricks til alt omkring den skønne pizzaverden.

Har du nogle spørgsmål, ønsker eller andet er du velkommen på: Info@bedste-pizzaovn.dk

Copyrighted.com Registered & Protected
Copyright © 2022 | All Right Reserved