Cozze pizzaovn – Lækker pizza på ingen tid

Elsker du at lave mad? Og har du altid drømt om at kunne lave dine egne lækre pizzaer med den helt rigtige, autentiske og ekstra sprøde bund? Så er en Cozze pizzaovn helt sikkert noget for dig! En Cozze pizzaovn til udendørs bagning er hurtigt klar til brug, nem at betjene og din garanti for velsmagende pizzaer.

Selvom du har begrænset eller ingen erfaring har med pizza, pizzaovne – eller med at stå i køkkenet i det hele taget, så er Cozze Pizza det perfekte valg – og et som vil høste mange roser fra familie og venner, når først du ruller dig ud. Læs mere her om, hvad der gør Cozze pizzaovne så specielle, og hvordan du kan bruge dem til at lave perfekte pizza og andre lækre retter.

Cozze Pizzaovn 13"
Cozze Pizzaovn 13

Nem og let pizzaovn!

5/5
Cozze Pizzaovn 17"
Cozze Pizzaovn 17

Perfekt til den store familie!

5/5

Pizzaovn Cozze 13"

Cozze Pizzaovn 13

Cozzes pizzaovn på 13” er den smarte måde at komme i gang med at lave lækre, autentiske og ikke mindst sprøde pizzaer derhjemme. De fleste har prøvet at lave pizzaer derhjemme – enten med en dej lavet fra bunden eller med den nemme løsning fra supermarkedet, som blot skal rulles ud og pyntes. Derefter bages pizzaen i en almindelig ovn med blandede resultater til følge. Nogle har også været ude og investere i en pizzasten, som lægges oven på bagepladen, men selv der er der ingen garanti for et godt resultat.

Det skal være slut nu. Med en 13” pizzaovn fra Cozze kommer du godt i gang – og hæver dit ambitionsniveau betydeligt. Du kan nemlig lave ægte stenovnspizzaer både nemt og hurtigt uden nogen videre erfaring. Det kræver blot, at du kan bakse en pizza sammen og tænde for gassen.

Cozze pizzaovn 13” måler 53x53x29 cm og har en stor åbning, så det er nemt at få pizza ind og ud af ovnen – ikke mindst, hvis du også har investeret i en pizzaspade dertil. Ovnen gør det muligt at lave pizzaer med en diameter på op til 34 cm – en super fin størrelse til en almindelig familie eller en hyggelig aften med vennerne.

Pizzaovnen på 13” har en gas-brænder på 5kW, som sammen med pizzastenen medvirker til at give de sprøde pizzaer. Ovnen fås også i en variant med indbygget termometer, hvor du på toppen af ovnen kan aflæse den aktuelle temperatur. Dermed kan du endnu bedre følge med i, hvor varm ovnen er og sikre, at du rammer den helt rigtige temperatur.

Standardudgaven af pizzaovnen på 13” har en vejledende udsalgspris på 1.799 kr. – dertil kommer så gasregulator og gas. Skal du have den med termometer indbygget, så er prisen 1.999 kr.

Specifikationer

Prissammenligning

priserne opdateres løbende.

Pizzaovn Cozze 17"

Cozze Pizzaovn 17

Hvis du virkelig vil gå all-in, så skal du have fat i topmodellen Cozze pizzaovn 17”. Udover lækre pizzaer, så får du med den store model mulighed for at lave bl.a. calzone, fladbrød, pita eller ovenikøbet stege en lækker bøf på en støbejernspande.

Cozze Pizzaovn 17” måler 60,5×60,5×30,5 cm – altså en anelse større end 13” modellen. Til gengæld får man her en endnu større åbning og mulighed for at lave pizzaer helt op til 42 cm i diameter eller flere små på samme tid. 

Pizzaovnen på 17” har indbygget gas-brænder på hele 8kW, som giver pizzaen en flot og kontrolleret afbagning. Du skal blot sørge for at tilkøbe gas og regulator, som passer til dit behov.

Standardudgaven af pizzaovnen på 17” har en vejledende udsalgspris på 2.799 kr. – dertil kommer så gasregulator og gas. Skal du have den med termometer indbygget, så er prisen 2.999 kr.

Specifikationer

Prissammenligning

priserne opdateres løbende.

Hvor fungerer en Cozze pizzaovn?

Cozze pizzaovn kører på gas og har indbygget brænder, der sammen med den indbyggede pizzasten er hemmeligheden bag de bedste og meste sprøde pizzaer du nogensinde har smagt. Cozze Pizza er nemlig blandt de absolut bedste på området, og du vil bestemt ikke blive skuffet. Når først du har prøvet dem er der ingen vej tilbage!

Cozze pizzaovne fås i to størrelser – 13” og 17” – og begge størrelser fås hhv. med og uden termometer. De kompakte pizzaovne er lette at have med på farten, så du er ikke begrænset til at have dem stående derhjemme, når bare du husker at have gas med. Nedenfor kan du læse mere om Cozzes forskellige modeller af pizzaovne.

Sådan laver du den perfekte pizza i Cozze pizzaovnen

Det er ikke svært at lave lækre pizzaer – og andre lækre retter – i en Cozze pizzaovn. Hvis du vil imponere familie og venner med sprøde og perfekte pizzaer skal du blot anvende følgende, simple fremgangsmåde:

  1. Forvarm ovnen i 20 min
  2. Når ovnen er varmet op til den maksimale temperatur skrues ned til medium varme
  3. Sæt din pizza i ovnen og lad den bage
  4. Roter pizzaen 90 grader efter 30 sekunder og gentag til pizzaen er drejet en omgang
  5. Tag pizzaen ud af ovnen og nyd den mens den er varm og sprød

Du har nu lavet den perfekte pizza efter bare 2 minutter i ovnen – det er da nemt! 

Pizzaen smager helt sikkert af mere, men før du laver den næste pizza i din Cozze pizzaovn, så husk at skrue ovnen op på makstemperatur igen og lad den varme et par minutter først.

De fleste har deres egen favoritpizza, men måske du får lyst til at eksperimentere med pizzaovnen og finder på nye lækre varianter? Alternativt kan du besøge Cozze-pizza.com, hvor du finder masser af opskrifter og tips eller følge med på #cozzepizza på Instagram for endnu mere inspiration.

Cozze Pizzaovn Pizza

Hvad kan man ellers bruge en pizzaovn fra Cozze til?

Har du købt eller overvejer du at købe den store model Cozze pizzaovn 17”, så kan vi glæde dig med, at den ikke er begrænset til kun at lave lækre pizzaer i. Du kan nemlig sagtens også lave en dejlig calzone, luftige pitabrød eller sågar en saftig bøf. Derudover kan du naturligvis grille fiske, kylling eller større stykker kød på støbejernspanden fra Cozze – kun fantasien og vovemodet sætter grænser.

Husk også tilbehøret til din Cozze pizzaovn

Der findes naturligvis et væld af lækkert tilbehør til Cozzes pizzaovne, som du kan tilkøbe for at forbedre oplevelsen. Du kan f.eks. købe både pizzaspade, støbejernspander, serveringsbræt, pizzaskærer og meget andet i samme lækre kvalitet som pizzaovnene. Desuden fås overtræk til såvel pizzaovn, bord og gasflaske, så det ikke får unødigt slid, når det står udendørs. Man kan sammenligne det lidt med at være grillentusiast. 

Cozze bæretaske til pizzaovn

Prissammenligning

priserne opdateres løbende.

Cozze pizzaovn betræk - 13"

Prissammenligning

priserne opdateres løbende.

Cozze pizzaovn betræk - 17"

Prissammenligning

priserne opdateres løbende.

Cozze Pizzahjul

Prissammenligning

priserne opdateres løbende.

Cozze stålbørste

Prissammenligning

priserne opdateres løbende.

Cozze pizzaspade 30 x 30 cm

Prissammenligning

priserne opdateres løbende.

Cozze pizzaspade 40 x 35 cm

Prissammenligning

priserne opdateres løbende.

Cozze støbejernspande

Prissammenligning

priserne opdateres løbende.

Hos Bedste-pizzaovn.dk ELSKER vi pizza! Derfor er denne side dedikeret til, at hjælpe dig med, at skaffe den bedste pris på den bedste pizzaovn 🍕 Vi har samtidig også et ønske om, at kunne inspirerer og komme med tips og tricks til alt omkring den skønne pizzaverden.

Har du nogle spørgsmål, ønsker eller andet er du velkommen på: Info@bedste-pizzaovn.dk

Copyrighted.com Registered & Protected
Copyright © 2022 | All Right Reserved